9e Dies: Kerst Quest

Vorig jaar heeft Adregé de eer van de studenten in Eindhoven hoog gehouden door de Kei Grote Eindhoven Quiz te winnen. Hierna waren we wel benieuwd wie de beste Eindhoven kennis heeft binnen Demos, daarom hebben we speciaal voor Demos een Demos-versie gemaakt van deze wedstrijd: de Adregé Kerst Quest.

Op 15 december 2021 werd de Kerst Quest afgetrapt met een thematap bij Demos, vanaf 16:00 konden leden het online fotoboek bekijken, met foto’s uit heel Eindhoven. Via onze website konden de deelnemers locaties raden van deze foto. We hadden een prijs voor degene die voor 23:00 de meeste locaties konden raden.

De foto’s waren opgedeeld in verschillende thema’s. Zo was er een thema ‘Disputen’ waar elke dispuut werd uitgebeeld met een foto van een locatie in Eindhoven. Maar daarnaast hadden we nog meer themas, waaronder: ‘Kerst’, ‘Rood’ en ‘Demos’.

We hebben ’s avond vanuit Beaufort mee kunnen kijken hoe steeds meer antwoorden binnenkwamen. Het was spannend, maar richting 23:00 bleek het duidelijk te worden wie de winnaar was. Dus werd het tijd om met zijn allen richting de winnaar te gaan met de grote prijs. Jaarvereniging Aurora had gewonnen (met 49 van de 50 foto’s goed geraden), Aurora van harte gefeliciteerd!!

We hopen dat iedereen een mooie avond heeft gehad en wat mooie locaties uit onze mooie studentenstad heeft ontdekt!