Najaarsweekendje 2021

Dit najaar heeft Jan de Brandweerman weer een gezellig weekend georganiseerd.

Op vrijdagmiddag vertrokken uit alle windrichtingen Stormen en Reges. Zij waren onderweg naar Baexem in het noorden van Limburg. Het dorpje stond al op zijn kop voordat we er waren aangekomen. De lokale super had namelijk nog nooit zó een grote bestelling gehad als de onze. De eerste auto heeft de bestelling met moeite terug kunnen nemen naar het verblijf voor het weekend, Theaterhoeve Horckerhof. Hier konden ze beginnen aan het bouwen van een stevig avondmaal voor Adregé. Alle leden van ons mooie dispuut druppelden binnen en toen we compleet waren konden we beginnen aan het eten. Dit werd gevolgd met een gezellige avond met de nodige pilsjes en spelletjes.

Jan de Brandweerman kon helaas ook dit jaar niet bij het weekend zijn. Gelukkig had hij alles goed voorbereid en enveloppen met tijdstippen voor ons achtergelaten. Hierin zaten brieven vol met memes en instructies wat we moesten doen. Zo wisten we dat we zaterdag ochtend de wekker moesten zetten, zodat we op tijd klaar konden zitten in de zaal om een gast te ontvangen. We moesten voorbereid zijn om flink te gaan blazen. We zaten allemaal klaar om deze mystery guest te ontvangen, maar toen kregen we helaas een mail van Jan dat de mystery guest had afgezegd. We hebben het heft in eigen handen genomen en onze blaaskunsten gebruikt op de oude Bugel die we in ons verblijf hadden gevonden. Dat is flink gelukt en ik denk dat je ons in Eindhoven hebt kunnen horen toeteren!

De rest van de middag was gevuld met een activiteit waar we even flink konden losgaan! We zijn gaan bijlen werpen en hebben archery tag gespeeld. Na flink wat oefenen met het bijlen werpen hebben we ook nog een wedstrijd gedaan tegen elkaar. Het bleek dat onze dames beter bijlen konden gooien dan de heren, want de finale werd gespeeld door Amy, Sanderijn en Silke. Na een spannend potje heeft Amy gewonnen!!

Zaterdagavond hebben we al onze creativiteit laten zien tijdens de improvisatieshow. We hebben een hoop spellen gespeeld die bekend zijn van de Lama’s.

Voordat we terugkeerden naar Eindhoven stond er ons nog een grote verassing te wachten, we gingen naar TOVERLAND!! Het was een super gezellige dag met een heeeel veeel ritjes in alle attracties. We zijn zo vaak in de Troye geweest tot we misselijk waren, we hebben op zijn kop gestaan in het funhouse en zijn nat geworden in de boomstammen. Naast de attracties zijn we ook naar de show van de Winterwonder Verzamelaars geweest. Een mooie afsluiting van ons weekend.

Als je nu nog geen idee hebt hoe ons weekendje eruit zag, misschien helpt de volgende samenvatting dan:

Heel erg bedankt Jan voor het organiseren voor het toffe weekendje!! Tot snel!