JEEJ! Drie nieuwe Zuchtjes <3

Maandagochtend 7 februari hebben we ‘JA!’ gehoord van deze drie schatjes en zonder tijd te verspillen hebben we ze meteen ingezucht die avond. Wij zijn super blij met deze drie nieuwe toppers die zich bij ons dispuut hebben aangesloten, dus laten we ze even kort voorstellen:

Als eerste Kim, een Bouwko die niet stil kan zitten. Kim levert graag haar uurtjes slaap in om mooie herinneringen te maken en diepe vriendschapsbanden te smeden, met deze levensinstelling is ze bij ons natuurlijk aan het goede adres.

En dan onze eeuwig chille Led. Hij studeert Computer Science en is een bezig bijtje. Je zal hem nooit zonder een lach op zijn gezicht betrappen en borrelen kan hij als geen ander.

En last but not least: Noor, deze hartstikke gezellige meid heeft een groot hart voor haar familie en vrienden. Aan alles is aan Noor af te lezen hoeveel zin zij in het studentleven heeft en die energie is aanstekelijk!

Wij hebben zin in een corona-vrije zuchtentijd in 2022, waarin we alles weer als vanouds gaan oppakken en wensen onze zuchtjes veel succes tijdens hun zuchtentijd!

v.l.n.r. Kim, Led, Noor