4 nieuwe toppers van zuchten!

Vandaag was het na een eindeloos weekend lang wachten eindelijk zover. Na lang durende minuten, ronde buikjes vol pannenkoeken en een overdosis gezonde spanning straalden onze koppies feller dan tienduizend zonnen bij elkaar, want…

 

WE HEBBEN VIER NIEUWE ZUCHTJES!

 

Deze vier ongelooflijk enthousiaste en stralende persoonlijkheden zullen ons met elkaar, maar ook elk op hun eigen unieke manier de komende tijd gaan versterken met nieuwe, frisse energie. En wat gaan we er ontzettend van genieten!

 

We beginnen met Lies! Deze super enthousiaste cheerleader viel al op toen ze een keer met haar zus mee kwam naar de soos. Daarna groeide ons enthousiasme voor deze Applied Physics studente alleen nog maar meer. We vonden het daarom ook helemaal niet erg toen we op de vraagdatum de onder water gelopen fietsenstalling van het oude Philips gebouw moesten doorkruisen. Lies, met jouw interesse in anderen en je doorzettingsvermogen weten we zeker dat je gaat knallen! En wat hebben we er ongelooflijk veel zin in!

 

We gaan door naar Flip! Het had zomaar gekund dat we op de vraagdatum in de ‘leefwoonkamer’ van Flip terecht waren gekomen, maar gelukkig konden we aanbellen bij zijn nieuwe studentenhuis! Deze bouwko met een berg aan backpack-ervaring heeft nu ook bij Adregé helemaal zijn plekje gevonden en daar zijn we echt superblij mee! Met jouw warm en avontuurlijk karakter weten we zeker dat je een super bijdrage gaat zijn aan Adregé en we kunnen niet wachten om dit avontuur te beginnen!

 

Dan komen we aan bij Tissa! Deze lieve TBK student schreef zich tijdens de NED al in bij Demos en heeft ons vanaf dat moment alleen maar weten te verblijden. Van een aantal keer (brak) wakker te zijn geworden op de bank in Beaufort, tot secretaris van het EJB, Tissa is er altijd en maakt iedereen blij met zijn interesse in mensen en zorgzame karakter. Tissa, wat zijn we ontzettend blij met jou en wat gaan we ontzettend genieten van jou bijdrage aan de groep!

 

En dan last but not least, Olivier! Nog maar net 18, maar nu al een super start van je studententijd (al heeft het het toilet in Beaufort daar misschien een ander mening over :P)! Van een Federatiefeest organiseren tot iedereen uitspelen op de wissel-ALV en gewoon je studie Automotive rocken, je doet het allemaal. Olivier, je bent echt een fantastische kerel en we zijn super blij dat jij ons met je energie, leergierigheid en gedreven karakter gaat versterken!

 

Lieve, lieve Zuchtjes, jullie staan aan het begin van een fantastische zuchtentijd. Ga ervoor, maar geniet er vooral heel erg van. Super veel succes en geluk!