Winnaar van het Jaar uitreiking!

Hilde, winnaar van het jaar 2023

Na een nieuw jaar vol beruchte escalatieborrels, frituur en brakke koppies is het weer zover, De nieuwe Winnaar van het Jaar uitreiking! Het is al weer twee jaar dat we mogen genieten van deze ongekend populaire traditie, die simpele medaille die een rustige borrelavond compleet op zijn kop kan zetten.

 

 

Deze traditie is echter niet zonder groeipijntjes, steeds vaker wordt dit symbool vergeten en worden er aflatingen gekocht in vorm van een pull red-out. Daarom was deze uitreiking nou net zo belangrijk, de winnaar van deze editie heeft namelijk de taak om de Winnaar van de Avond weer terug te brengen van weggeweest. Zoals Henk Westbroek het altijd perfect beschreef: “De schaal moet breken, voor de vogel kan vliegen!”. Een ding is ons duidelijk, de Winnaar van de Avond is een blijvertje.

 

Ook dit jaar is er wederom een Winnaar die allen overtreft, met een ongekende aanwezigheid, nachten door borrelen en afteren met frituur. Dit jaar gaat de Winnaar van het Jaar 2023 naarrrrrrrr…. HILDE! 

 

 

Op de vraagochtend verzamelde iedereen zich al vroeg bij de nieuwe loft van Helène en werden de voorbereidingen al getroffen voor het uitreiken van de Winnaar van het Jaar wisselbokaal, er miste slechts een ding, de Winnaar! 

 

 

Zoals bij Winnaars wel gebruikelijk is volgens het wijze gezegde “In de avond een Winnaar, in de ochtend een Verliezer“, was het ook voor Hilde lastig om uit bed te komen. Hierdoor moest de presentatie en benoeming door de drukke dag voor ons maar in Hilde’s absentie gebeuren. Uiteraard werden wel de confetti kanonnen bewaard om Hilde toch nog te kunnen verassen. En dat gebeurde! Na het vragen van Lies aan de Boschdijk sloot Hilde aan en werd ze overspoeld door confetti een een joelende groep Stormen

 

Winnaar van het jaar F.T. trekt een bak

Winnaar van het Jaar F.T. Hilde trekt een bak tijdens het Kerstdiner