Groot Groter GROODS! Een onvergetelijk lustrum!!

Afgelopen weken hebben wij ons allereerste toffe lustrum: gROODs met een zachte gé gevierd!! Dit begon uiteraard met flinke voorbereidingen waarin gROODs decor werd geregeld. Door de action lampjes kennis van onze Klink, was al gauw duidelijk dat we enorme rode lichtgevende letters gingen maken. Amy en Camiel zijn met de bakfiets (van Beaufort) naar Vertigo gefietst om gigantische kartonnen (presentatie)platen op te halen en lekker kosteloos naar de Keizer te verplaatsen! Nog meer toffe ideeën volgde en werden de week voor ons officiële lustrum in elkaar geflanst!

Het begon allemaal Vrijdag 15 december met onze officiële receptieborrel, wat naar onze mening een nieuw concept is van een receptie houden. Een receptie waar officieël recipieren niet nodig is en het meer draait dat je gezellig met ons komt borrelen om het te vieren! Geen onnodig gezang of lulverhalen, want een borrel daar houden wij als Adregé veel meer van! Naar onze mening was dit zeker geslaagd en is de borrel nog lang aan geweest! Voor sommige onder ons is dit helaas minder goed afgelopen en was de terugreis naar Beaufort (waar we met ons allen logeerde voor het weekend) iets pijnlijker dan verwacht. Zo had Camiel ruzie met de stoeprand en besloot dat dit niet anders op te lossen was dan de vloer te koppen.

Zaterdag ochtend na lekker uitbrakken met ontbijtje kon het voorbereiden voor het allereerste huisfeest in Beaufort beginnen!! Lekker in onze lustrum kleding en onder begeleiding van goeie muziek werd de woonkamer omgebouwd naar een feestzaaltje met bierpong tafel. Daarnaast werden de nodige kamers ontruimd en ontstonden er een chill room en de Chinese kamer. ik hoor je al denken: Waarom een Chinese kamer als het huisfeest thema brabantse gezelligheid is?? Dat hadden de meeste van ons ook, maar Twan, Joris en Yael waren er heilig van overtuigd dat er in deze kamer een KROEPhoek moest komen. En zo geschiedde het. In deze kamer werden natuurlijk ondergrondse blackmarket Chinese kaartspelletjes gespeeld. Het huis heeft even vol gestaan en op precies 24:00 waren we 5 jaar oud! Hier mocht uiteraard wel om gezongen worden en daarna volgde al gauw de gratis Pizza die we van Domino’s voor ons lustrum hebben mogen ontvangen (Nogmaals bedankt daarvoor!). De pizza man was helaas wat minder blij, want hij was zijn auto sleutels kwijtgeraakt doordat hij deze in de lift schacht had laten vallen. Gelukkig wisten een paar stormen te helpen en hebben we uiteindelijk met een verfroller en bezem constructie de sleutel weten te vissen uit de schacht!

   

Wederom Zondag uitbrakken en iedereen nam even zijn dagje rust, want Maandag 18 december organiseerde Adregé een awesome laserhunt activiteit. Zoals we dat meestal doen, probeerde we iets te doen wat nog nooit gedaan is en waarbij je op unieke wijze de soos een beetje moet ombouwen naar iets gaafs. Zo hebben we onze eigen wie is de mol laserhunt ruimte gecreëerd. Dit allemaal in de zaal voor kapstokplank, waar we van bavariakratjes een afscheiding hadden gemaakt en met behulp van spiegeltjes en ardieno’s laserstralen konden maken. Dit gaf een enorm tof effect en ondanks de technische probleempjes vonden ook alle deelnemers het erg leuk om meegedaan te hebben. Maar uiteraard kon er maar 1 winnaar zijn die mee mocht doen naar de jacht naar 500 bier. Dit was Aurora Borealis!!

Woensdag hielden wij onze gave gROODse thematap waar door Twan en Mart een spelshow werd gegeven en Aurora Borealis mocht deelnemen. Al gauw verdween de envelop met 500 bier uit het spel, maar kwam de bank steeds met een goeie deal. Aurora heeft het lang volgehouden tot dat ze bij 3 enveloppen de hoogste eruit trokken. In hun eigen envelop bleek uiteindelijk maar 1 bier te zitten. Om de sfeer niet te drukken en iedereen te vermaken heeft Twan op verzoek van Aurora dit bier regelrecht uit de tapkraan gedronken!! Deze borrelavond duurde uiteraard nog lekker lang en werd er nog eens zeeslag of bierpong gespeeld. Één en al feest dus! Hierbij kon een barovername niet ontbreken en hebben sommige van ons nog helpen sluiten.

Al met al wat een gave week en we hebben het echt met z’n allen enorm gevierd! Dit bleek ook in de factuur naderhand, want we hadden maar liefst 1,9 hecto gedronken met z’n allen :O. Achja dat mag best als je je allereerste lustrum gaat vieren toch! Nogmaals iedereen bedankt voor de toffe lustrum week!