1ste Lustrum – GROODS met een zachte gé

Over 1,5 week is het zover! Dan vieren wij onze vijfde verjaardag en dus ons allereerste lustrum!! Officieel zijn we op 17 december jarig en daarom zullen wij de soos van 15 t/m 20 december helemaal rood doen kleuren!!!

Deze heugelijke en vooral AWESOME weken gaan we met iedereen vieren in het thema:  gROODs met een zachte gé! de lustrum weken zullen vol gepland zijn met gave activiteiten:

Receptieborrel – 15 December
De lustrumactiviteiten voor Demos worden gROODs geopend met een receptieborrel. Deze vrijdag houden we bij demos een gezellige borrel met elkaar (en lekkere versnaperingen) waar ruimte is om ons te feliciteren! Kom lekker met ons genieten van een lekker pilsje en neem die Brabantse gezelligheid mee!

Huisfeest – Brabantse gezelligheid – 16 December
Ter ere van het eerste lustrum van Demosdispuut Adregé organiseren wij een huisfeest in ons dispuutshuis BEAUFORT! gevestigd in de Torenallee 383. Voor slechts €10,- word je de gehele avond voorzien van bier, fris, wijn en lekkere hapjes.

Helaas zijn enkel leden der E.S.V. Demos welkom. Het huis heeft een beperkte opperverlakte, dus vol=vol. Koop je kaartje bij Joris Klink, Camiel Maseland of Tina Dijkhuizen of reserveer via loco@adrege.nl

Laserhunt – 18 December
Adregé vervolgt haar lustrumweek met een activiteit op de maandagavond. Verzamel de grootste schat tijdens deze gROODse Laserhunt en speel woensdag 20 december het finalespel met kans op 500 bier.

Inschrijven kan op de inschrijflijst bij ESV Demos in teams van 4 personen en het inschrijfgeld bedraagt €5 per team. Deelname is enkel mogelijk voor Demosleden

GROODse Thematap – 20 December
De Adregé lustrumweek wordt afgesloten met een gROODse thematap. Kom gezellig genieten van Brabantse gezelligheid.

De winnaars van de maandagactiviteit: Laserhunt mogen tevens het finalespel spelen ‘de jacht naar bier’ met kans op 500 bier! Niet gewonnen? Misschien delen de winnaars wel een bier met jou! Het beloven een paar leuke weken te worden, wij hebben er in ieder geval zin in!!