Dagje Efteling!!

De maandag na de intro, iedereen van Demos is natuurlijk moe en verslagen, maar niet Adregé! Voor ons was het deze dag tijd voor de laatste activiteit van ons lustrum! En we konden ons geen leukere activiteit voorstellen voor een waardige afsluiting dan een leuk dagje Efteling.

Het was een super gezellige dag waarbij we super veel attracties hebben bezocht, zo hard mogelijk rondgedraait in de Monsieur Cannibal en natuurlijk ook veel geouwehoerd! De spannenste attractie was de splinternieuwe Baron, waarbij je nagenoeg een vrije val naar beneden maakt. Tussendoor zijn we ook nog misselijk geworden in een van de 1000 draai attracties van de Efteling en als echte TU studenten nog even goed de Villa Volta geanalyseerd.

Als laatst hebben we nog reraced in Joris en de Draak, waarbij we als tactiek allemaal gebukt zaten om zo hard mogelijk te gaan 😀 Helaas hebben we die 1001 dukaat niet gewonnen maar we hebben er wel een prachtige foto aan over gehouden! Het was een fantastische dag met nog een lange naborrel! Een waardig afsluiting van ons geweldige en gROODse lustrumjaar!