7e Dies: Kerstmis – galaxy editie

Afgelopen woensdag, 18 december, was het zover: na 4 klusdagen, een hoop geschilder, en toch wel zo’n 150 meter aan lampjes om op te hangen, mochten wij onze 7e verjaardag vieren met de vereniging. 

De voorpret voor dit feestje begon al vroeg, en de diescie had alles goed voorbereid: er waren uitnodigingen in de vorm van kerstballen naar alle groeperingen gestuurd, en op zaterdag en zondag waren er veel stormen in de soos om onder het genot van een goede hoeveelheid stampmuziek (waarvoor bedankt Demsto) en pils (dankjewel SK-Eer) flink te gaan beunen. 

Toen kwam daarna natuurlijk de maandagborrel, en omdat we op 17 december écht jarig waren, barstte om middernacht een luid gezang los op Rood van Marco Borsato. Na een verjaardagsmeter voor de rest van de vereniging was de sfeer helemaal compleet. Veel stormen hebben het nog laat gemaakt, en dat hebben ze geweten. Op dinsdag en woensdag moest er namelijk nog veel meer gebeuren, alles moest immers ook nog opgehangen en versierd worden. 

Op woensdagavond mocht dan het feest écht losbarsten. Met suikerspinnen, een mega dartbord, ufo-adt machines, Thomas’ gehaktballetjes, een reactiespel, zeeslag, glühwein, en een fotolijst was er natuurlijk geen houden meer aan en duurde het niet lang voor de hele soos kon meegenieten van onze kerstmarkt.

Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij van deze prachtige avond!