Hey Bro! 5 Nieuwe zuchtjes!

Jaja je leest het goed, dit jaar mogen we maar liefst 5 mooie kersverse zuchtjes verwelkomen in ons midden. DAS STONKS! 

Gisteravond was het eindelijk zover, en mochten wij een nieuwe generatie Zuchtjes verwelkomen bij ons mooie dispuut! Wij stellen ze even voor:

Allereerst Alex onze escaperoom master die wel houdt van een uitdagende puzzel en ben benieuwd hoe hij ons komende periode uit opgesloten ruimtes met zijn zuchtenskills gaat bevrijden.

Dobbel always plays it cool. Deze chille gozer is niet uit het veld te slaan en is altijd in voor een goed potje stressmexen. We gaan het beleven hoe dobbel komende zuchtentijd zijn hoofd koel houdt en zich bij ons gaat ontwikkelen!

“In 1913…” was er eens een gekke gozer Krab. Deze ultimate bouwko psv fan die eigenlijk Stijn heet is altijd benieuwd naar je nieuwste verhalen. Wij hebben er zin in om met onze Krab lekker in het diepe te springen.  

En dan nu de twee dames te beginnen met Crazy Rebecca. Deze energieke malloot heeft het aan het juiste eind als gaat om ondernemen en we zijn enorm trots en benieuwd hoe jij komende periode je unieke zelf gaat zijn bij ons!

Tot slot onze bro Silke. Nog nooit heb je zo’ n vrolijk persoon ontmoet als Silke. Haar standaard que van lachen begint lekkah bij haar zelf of als een mopje begint met “er komt een man bij de dokter”. We hebben enorm veel zin in om met jou kattekwaad uit te halen en lekker te kunnen lachen komende jaren. 

Gisteren hebben zij mooie rode zuchten shirts verdiend en wij zijn super blij en trots dat zij de keuze hebben gemaakt om met ons in het diepe te springen!

Generatie 2020, heel veel succes en vooral plezier tijdens jullie zuchtentijd!