Winnaar van het Jaar!

Het is al weer een jaar geleden dat de eerste Winnaar van de Avond verkozen is. Op de vraagdatum van 2021 mocht Mark zich de allereerste winnaar noemen. De Winnaar van de Avond wordt iedere avond benoemd en geëerd door middel van de befaamde (of beruchte) medaille. Wie had gedacht dat een prijs van nog geen €4,- bij Allers voor zo veel vergetelijke avonden heeft gezorgd? Naast Energiek Goedlachs en erg Gedreven zijn we vooral competitief. En waarover valt er nou beter te strijden dan hetgeen waarom we zijn opgericht: het maken van onvergetelijke momenten?

Na een jaar lange dappere strijd tussen de velen opponenten die Adregé rijk is, is er veel gedronken, veel gezongen, veel geregeld maar bovenal veel gewonnen. Maar zoals Henny Huisman ooit zong: “Zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn”, is er maar een iemand die met de grote prijs van het jaar naar huis kan.

Een enorm doorzettingsvermogen, vastberadenheid en een klein beetje studievertraging bleken in 2022 genoeg om met de beker naar huis te gaan. Al hielpen de vele dienbladen shotjes, een bloeiend liefdesleven, blauwe plekken door de bobsleebaan in de Duitse club en het fijneproeven van verschillende soorten “water” ook mee. De Winnaar van het Jaar 2022 gaat naarrrr…… HELÈNE!

Na het lanceren van voldoende goudkleurige microplastics en het proosten met champagne feliciteren we Helène met deze bijzondere prestatie, waarvoor ze reeds de wisselbeker heeft mogen ontvangen. Deze zal ze tot het erkennen van de volgende winnaar op haar kamer tentoon mogen stellen. De troostprijswinnaar “Ellènde” en de vele andere deelnemers wensen wij veel geluk en succes voor het komende jaar!

Uiteraard gaan winnen en verliezen hand in hand. Een wijs gezegde luit dan ook: “In de avond een Winnaar, in de ochtend een Verliezer”. Om al deze verliezers ook waardering voor hun buitengewoon grote inzet te geven hier nog wat honorable mentions: