4 nieuwe Zuchtjes!

Het lustrumjaar is in volle gang, en de gave activiteiten en ontelbare herinneringen stapelen zich op. We zijn dan ook ondertussen weer aangekomen op een nieuw onvergetelijk hoogtepunt, WANT WE HEBBEN WEER ZUCHTJES! En trots dat we zijn, poah!

Max (Flo), Remco (Rogier), Geertjan en Sophie zijn de (maar liefst!) vier nieuwe toppers die met hun neus in de boter vallen tijdens ons tweede lustrum en ons vanaf heden in het rood als Zuchtje komen versterken!

De glimlachen op alle hoofdjes spreken voor zich, en wij kunnen niet wachten om te zien hoe zij met z’n vieren, maar ieder ook op hun eigen manier, weer voor een frisse wind in het dispuut zorgen en de boel zullen doen opwaaien.

PAS MAAR OP, TURBULENTIE GEGARANDEERD!

Hoewel pas nét een Zuchtje, is TBK-student Flo absoluut niet onbekend met Adregé. Al een half jaar verblijdt hij Adregé met zijn enthousiasme als bewoner van Beaufort, en weten we niet beter dan dat we hem altijd met een grote glimlach en interesse aan de bar bij Demos treffen. Hoewel hij Beaufort binnenkort weer zal verlaten blijft hij gelukkig bij ons als Zuchtje!

Rogier! Helemaal uit Rijswijk naar het mooie Eindhoven verhuisd, en nu alweer een half jaar fanatiek aan de studie bij werktuigbouwkunde. Rogier is altijd in voor een goede borrel en absoluut niet vies van een (veeeeeul te lange) grap. We twijfelen geen seconde over hoe jij Adregé een nog gavere groep gaat maken!

Toen Adregé schattig voor de Ring Doorbell poseerde in Beek en Donk, wist Geertjan het zeker: bij Adregé gaat hij z’n studententijd vullen! Weinig Zuchtjes die al dansten op (ja op) de rode container in Beaufort en Thomas zelfgebrouwen speciaalbier mochten ontvangen vóórdat zij hun zuchtenshirt ontvingen, maar bij Geertjan kan het allemaal. Met dit enthousiasme komt het als Zuchtje (en op je studie Computer Science) helemaal goed!

En last but not least, onze Sophie! Deze lieve, goedlachse en enthousiaste BMT-studente weet maar al te goed dat ze alles uit haar studententijd wil halen, en wij zijn ontzettend trots dat ze dat bij ons wil doen! Sophie is niet meer weg te denken bij Demos, en als stralend vrouwelijk middelpunt van Zuchtengeneratie 2023 ook niet meer bij ons!

Lieve Zuchtjes, maak er een fantastische Zuchtentijd van en geniet met volle teugen van wat het studentenleven jullie te bieden heeft. Succes!