Voorjaarsweekendje 2023

31 maart tot 2 april zijn alle Stormen en Zuchten op weekendje geweest. Het is weer bewezen dat je niet ver van huis hoeft om toch er echt tussenuit te zijn, want we hadden het helemaal naar onze zin in Valkenswaard.

 

Het druilerige week mocht ons niet tegenhouden van het verkennen van het pittoreske Valkenswaard op de zaterdagochtend en ons doorzettingsvermogen werd die middag dan ook beloond met een fantastische ballonvouw/circuscurus (zie foto boven voor bewijs).

 

Ook het Valkenwaardse nachtleven was niet veilig voor ons, want na een heerlijke bowling-avond zijn wij eens flink gaan stappen.

 

Op weekendje moeten we uiteraard ook eten. Niemand had echter verwacht dat de discussie van het weekend zou oplaaien over de mate van gebakkenheid van de volgende tosti:

Over eten gesproken, op de zondag hebben wij een heuze voedsel-wedstrijd gehouden. Dit hield in dat meerdere teams elk een zak met mystery-boodschappen kregen en hier het heerlijkste en mooist uitziende gerecht van moesten maken.


Zondagmiddag was het alweer tijd om terug naar Eindhoven te keren en hebben we het weekend afgesloten met een heerlijke chill-sessie in Beaufort.


Bedankt aan Ramon, Aya en Helène voor het organiseren van dit weekendje!