Weekendje! In Monster

Door Maayo

Het weekendje vol verrassingen, met name wie de organisatie was. Uiteindelijk bleek na een goede maaltijdsalade op vrijdagavond onderweg in het busje dat het Inez en Maayo bleken te zijn. Iedereen had een taak gekregen en zo kwamen we gelukkig ook op locatie aan bij speciaalbierrestaurant “De Paas” in DENHAAAGG. Het café waar menukaarten op de muur als decoratie dienen en vrouwen je graag vertellen “dat je toch echt eens over na moeten denken waarom je allemaal dezelfde kleren moet dragen”. ’s Avonds troffen we gelukkig het niet-het-raampje-binnen-getikte-busje aan, waardoor we nog van onze avondsnack konden genieten: de heerlijke maaltijdsalade. De pan werd nog net niet uitgelikt. Foto’s zijn… bijzonder. Tevens kwamen we erachter dat onze camping LETTERLIJK een trap over is en je op een awesome strand staat, “sfeervol” verlicht door intens veel stadsverlichting in de verte. Overigens ook ontdekt dat bier niet alleen chill is, maar dat bierkratjes echt heel goed dienen als statief. Foto’s zijn… bijzonder.

 

En toen was het zaterdagochtend. Tijd om uit te waaien op Scheveningen, stond een fijn windje dus de stormen konden eens lekker uitwaaien. Iedereen had een vlieger op de paklijst staan en uiteindelijk waren er 2 aangekomen op locatie. Gelukkig hadden we ook een professional geregeld die wat grotere vliegers had meegebracht: powerkiten. Het was AWESOME. Persoonlijk dacht ik eerst, OMG, ga ik dit leuk vinden? Het ding stortte met een noodvaart op het zand neer, terwijl er vrolijk mensen over het strand liepen of hun hond uit lieten. Maar uiteindelijk kon iedereen er beter controle over houden en werden er natuurlijk kunstjes, loopings en extreem snelle bochten gemaakt. Toen zijn we verder nog een beetje over de pier gaan lopen, waarbij we de allerlelijkste vis aller tijden gekocht hebben. Ook nog over de boulevard gelopen waarbij ze leuke jurkjes hadden voor VIJF EURO, vijf euro, omg. Ze waren awesome. Ondertussen hebben we de onbeperkt spareribs restaurantjes gespot en uiteindelijk besloten nog meer honger te kweken door een appel te eten… De logica. Anyway, spelleke gedaan, heerlijk dutje gedaan in een pril zonneke en vervolgens op weg naar een leuke restaurant waar we volledig HAAGS ontvanguh werduh jooooh. Toen zijn we nog naar Den Haag gegaan om te stappen want daar zou om 22 uur vuurwerk zijn en een kermis! Natuurlijk zijn er een aantal in de attractie ‘Chaos’ gegaan en kwam Joey met een wit gezicht uit de attractie “ik ga even zitten”. Vervolgens naar DE GROTE KROEGENTOCHT VERGELIJKBAAR MET STRATUM, hihi, de serveerster zei dat dit echt de place to be is. Gek genoeg veel met een leeftijdsgrens van 21. We hebben ons vermaakt met oldschool muziekskes, engelse meisjes en daaaaaaaaanse.

 

Op zondag moest alles weer in het busje getetrist worden, natuurlijk een uitdaging die wij graag aangaan. Het zitcomfort werd verbeterd met bierkratjes als voetenbankjes, pilsjes binnen handbereik, jassen die op de achterbank naar beneden vielen en natuurlijk EEN BUSCANTUS. We gingen in ieder geval naar de activiteit in de buurt van Rotterdam. Alvorens deze startte liet Freek zijn meest mannelijke skills zien door over een stellage over een vijver te lopen. Kledingstuk na kledingstuk ging uit van deze zelfverzekerde kerel. Tot onze grote spijt, viel hij niet in het water, maar het was spectaculair zeker met commentaar van toeschouwers “vallen is niet erg”. Afijn, na een spelleke saboteur en een pauze pilsje zijn we dan toch gaan kanopoloen. Echt nice, maar het ging er natuurlijk hard aan toe! Competitie, spetters en veel actie, waren de kernwoorden voor deze activiteit. Super! Nadat er uiteindelijk een aantal mensen te water waren gegaan, hadden we maar een douche genomen om de modder en kou van ons af te krijgen. De heren hadden helaas al het hete water en ik het koude, maar toch. Uiteindelijk weer droge kleren aan en we konden aan de terugreis beginnen! Vincent en ik hadden gekookt terwijl de tent naar inez werd gebracht. Terugkijkend op een zeer geslaagd weekendje maar meteen een stukkie geschreven. Het was heerlijk!