3 van ons gaan tappen!

Whooop whoop, alsof gewoon lid zijn van Demos, studie en Adregé nog niet genoeg was, besloten 3 van ons ook nog even te gaan tappen. Laat ik u even voorstellen aan De Drie.

Allereerst Inez. Deze jongedame zit vol met pit en ziet zichzelf al vechten voor alle dingen achter de bar. Positief en creatief van instelling, met name qua drankjes en themataps, staat zij er iedere woensdag weer om te zorgen dat iedereen zijn/haar drankjes voorgeschoteld krijgt. Geduldig wachten op mensen aan de bar als het rustig is en het doorzetten ook als je net even geen zin meer hebt, zullen lastig zijn, maar zij zal dit zeker trotseren en samen met haar kavalerie ten strijde trekken.

Daarnaast hebben we Robin “Freek”. Onze knight in shining armour neemt het op zich om de bar te bemannen en zich in te zetten voor Demos op weer een totaal andere manier. Hard werkend en dansend, helaas voor hem niet altijd onder het genot van een door hem zo geliefd country muziekje, serveert hij het ene na andere drankje uit. Hoewel random met iedereen praten niet het allereerste is wat hij zal doet, komt hij aardig uit de voeten achter de bar en is dit natuurlijk ook juist een leuke uitdaging.

Als laatste hebben we mijzelf, Sanderijn. Altijd leuk om over jezelf te moeten schrijven. Waar Freek en Inez druk bezig zijn met het bedienen van de huidige leden, vermaak ik me met de oude lullen van onze vereniging, de reünisten. Whisky kennis ontbreekt nog zeer, maar oefening baart kunst. Heethoofdig als ik ben zal mijn geduld bewaren en rustig discussies voeren een van de lastige punten zijn. Vechten voor iedere laatste barbol en me verzetten tegen mannen van 2 meter die achter de bar springen en mij binnen 2 seconden weg tillen, zal ik in ieder geval doen.

In navolging van vele andere wagen zij zich vol enthousiasme en trots aan de strijd van het bewaren van de bar en het van drank voorzien van de leden der E.S.V. Demos. Het zal niet altijd eenvoudig zijn, maar samen