Uitstorming Reijn & Freek

Afgelopen 7 september was het zover. Na heel wat maandjes wachten zouden onze Reijn en Freek eindelijk uitgestormd worden en Regé worden bij ons mooie dispuut!

Het begon allemaal om half 9 ‘s ochtends, toen de stormen naar de huizen van Reijn en Freek gingen om ze wakker te maken en vervolgens samen naar de Hoogstraat te fietsen. Toen iedereen hier had genoten van een bak thee of koffie (voor de meesten koffie, want de overlegé de dag ervoor had toch wel zijn tol geheven op veel van ons) was het tijd voor de uitleg van de eerste activiteit van de dag: wie is de mol? Met allemaal opdrachten en vier mega positieve mollen in ons midden hebben we mega veel lol gehad. Duimpje omhoog voor het bedenken van deze activiteit!

Toen aan het einde van de ochtend alle mollen waren ontdekt, was het tijd voor een treinreis naar het verre Utrecht. Hier waren de sportievelingen mega blij, want we gingen boulderen! Dat betekende steile hellingen, veel adrenaline, en de dag erna: mucho veel spierpijn. Na onszelf helemaal uitgeput te hebben was er gelukkig nog ruimte voor wat speciaalbiertjes in de kantine, en toen was het tijd om weer terug te gaan naar Eindhoven.

In Eindhoven was het tijd voor een heuse pastaproeverij waar de smaakpupillen van de Regé-to-be’s op de proef werden gesteld, gevolgd door een goeie barbecue. De stortregen hield ons hierbij niet tegen (hoewel de laatste lichting vleesjes toch echt in de pan gebakken moest worden). Na het eten was het dan tijd voor de speciale Overlegé, waarbij werd teruggeblikt op acht jaar aan fijne herinneringen, streken, en idiote ideeën die Reijn en Freek mede mogelijk hebben gemaakt. Maar uiteindelijk was het dan toch echt tijd, en hebben wij deze twee mannen uitgestormd!

Reijn en Freek, bedankt voor al het moois wat jullie Adregé hebben gebracht als stormen! We kunnen niet wachten om te zien wat jullie in jullie buma bestaan als Reges nog teweeg gaan brengen!