Uitstorming Joey, Maayo en Anouska!

Afgelopen zondag zijn drie Stormen een nieuwe weg ingeslagen en gaan nu door het leven als Regé. We hebben afscheid genomen van Joey, Maayo en Anouska als Storm en ze verwelkomt als Regé van Adregé. Hier hebben we met z’n allen goed bij stil gestaan! Het was een super toffe dag!

We begonnen lekker sportief met een goeie scherm sessie. Bijna niemand van ons had eens geschermd dus dit was echt een gafe verassing! Iedereen had het snel onder de knie dus we konden als snel beginnen met een toernooi. Na een spannende finale tussen onze Storm nummer 1 Joey en ons zuchtje Amy waren we allemaal goed afgemat. Niet te onderschatten zo’n potje schermen! Uiteindelijk heeft Amy d’r schermtalent ontdekt, zij werd de kampioen van de ochtend!

Na een heerlijke lunch op het zonnige dakterras van Dry Martini trokken we Eindhoven in voor een puzzel speurtocht. Met verschillende puzzels en opdrachten werden we door Eindhoven geleid. Met het heerlijke zonnige weer konden we het natuurlijk ook niet laten om lekker wat te drinken op een terrasje. Een heerlijk middagje!

Joey de brievenbuschauffeur

‘s Avond zijn we na een heerlijk avond maal begonnen met de bijzondere Overlegé. Na vele mooie woorden en verhalen zijn Joey, Maayo en Anouska nu officieel Regé der Demosdispuut Adregé.