SuBoBo Kliko BBQ Borrel

Groepsfoto borrel Congo en Adregé

Op 30 maart 2024 was het eindelijk zo ver; de lang verwachte SuBoBo Kliko BBQ met Congo zou eindelijk plaatsvinden! Het concept was ontstaan tijdens de vlooienveiling twee jaar geleden, waar Congo een SuBoBo (Summer Body Bootcamp) verkocht en Adregé een kliko BBQ. Nadat beide disputen wel interesse hadden in elkaars aanbod, is er besloten deze twee aankopen te combineren tot één gezellige borrelavond. Dagen, weken en maanden gingen voorbij… Zou de borrel nog wel plaatsvinden?… Nog eens dagen, weken en maanden gingen voorbij, totdat de AP kwam voor Overdregé Morse om de borrel in te plannen en daarmee een datum te prikken. Na weer een lange radiostilte aan beide kant, besloot een dappere organisatie, een krappe twee weken voor de geprikte datum, op te staan en het heft een eigen handen te nemen; er zou SuBoBo Kliko BBQ Borrel plaatsvinden maar wel op eigen invulling van Deen en mij (Noor)!

Noor en Deen trots op hun integratieborrel

Een barbecue was veel te veel gedoe, oftewel allebei twee disputensgenoten erin sjaarzen om te koken is een betere oplossing, zo geschiedde. De disputen wilden een sportieve avond?! Prima, wij zorgen voor bijpassende outfits voor de instructeurs (sportkleding, beenwarmers en zweetbandjes) en de deelnemers (uitgeprinte sixpacks naast de opdracht zelf sportkleding aan te doen). Na een voedzame maaltijd in de bovenbar mochten de, ietwat bange, deelnemers naar de kelderbar komen voor de warming up; extreem twister. Deze innovatieve spelvorm was een goede manier om de deelnemers al lekker soepel en flexibel te krijgen, naast dat het ook heel vermakelijk is om naar te kijken.

Twister met Congo en Adregé

Nadat alle deelnemers opgewarmd waren, de punten genoteerd door de organisatie en de nodige zenuwplasjes waren gedaan was het tijd voor de hoofdactiviteit: de piepjestest met een twist! Speciaal voor deze activiteit hebben we de officiële audio van de piepjestest gedownload, zodat we op en top onze jeugdtrauma’s konden herbeleven. Voor alle mensen die niet van rennen houden was er gelukkig ook een heel aantrekkelijk aanbod; je kan één keer op-en-neer rennen afkopen door een schappelijke bak! Dat kon natuurlijk alleen maar goed gaan, de deelnemers hebben gesport en de organisatie kon tevreden toekijken, terwijl we de punten noteerden. 

Piepjestest met Congo en Adregé

Er was een team duidelijk de allerbeste; Flip en Maarten! Naast de eeuwige roem, een prachtige groen of rood bandje wonnen zij die avond ook de eer om de volgende editie van deze spectaculaire integratie te mogen organiseren! Ik kan nu al niet wachten en blijf fanatiek sporten voor volgend jaar 😊

Ps. Natuurlijk moest de organisatie achteraf ook even de piepjes test rennen. Ik kan met trots zeggen dat ik toen een persoonlijk record heb gerend (trap 11) ondanks alle fysieke obstakels die in het veld zijn geplaatst 😀