Latent Talent Borrel

Kadootjes uitpakken met Latent Talent!

Op 13 mei was het eindelijk weer zover, een intergratie borrel met Latent Talent! Dit is niet de eerste en ook zeker niet de laatste borrel en was weer super gezellig! Ondertussen is het een proven concept, borrels met LT zijn altijd leuk!

Dit maal konden alle rooie rakker terecht bij het dispuutshuis van Latent Talent aan de Moggendries waar we uitgebreid hebben geborreld, gegeten (SO naar de figuranten en Zuchtjes), en gelachen.

Maar een integratie borrel is natuurlijk niet compleet zonder leuke main-activity. En wat doe je nou met twee competitieve enthousiaste disputen met nét een beetje te veel energie? Juist ja, bubbelvoetballen! En dat was nog niet niks want op een warme lentedag met trui aan hoge prestaties leveren, dat is pas topsport.

Aan het eind van het spel kwamen we bij de hamvraag: Waar gaan we zo borrelen?

Beide disputen wisten het antwoord hierop natuurlijk meteen. Dit conflict kon maar op een manier opgelost worden, de Titanenstrijd. De Zuchtjes en Figuranten namen het tegen elkaar op. Met als winnaar: de Zuchtjes!

Na de praatjes en kadootjes vertrokken we richting Demos om daar nog eens goed te escaleren en rond 23:00 was SSRE aan de beurt waar we de avond afsloten.