Spontane vakantie naar Polen

Het begon als een heel simpel idee: met Adregé goedkoop op vakantie, voor wie wil. Acht van ons waren hier wel voor te porren: Vincent, Sanderijn, Camiel, Maayo, Joyce, Inez, Freek en Joey. Bestemming: Katowice en Krakow. 8 dagen.

2015-07-12 21.32.45

Polen is echt DE locatie om een goedkope vakantie met je vrienden heen te gaan. Het eten is goedkoop, de drank is goedkoop, wat wil je nog meer. Snel vermaak, dat was er ook. Een mooie stad voor een eclectische wandeling en een pak kaarten voor de pauzes waren voldoende. In de avonden gingen we de kroegen af, waar Camiel zijn favoriete hitje ‘September’ ten gehore kon brengen in de karaokebar. En voor sommige verhalen geld helaas: What happens in Polen, stays in Polen!

2015-07-10 00.39.21

 Bijzonder was vooral, dat het altijd zo energieke Adregé toch rustig en gefocust dan zijn als de situatie daar om vraagt. Het bezoek aan de concentratiekampen van Auswitch heeft een grote indruk gemaakt op ons allemaal. De rondleiding die 6 uur duurde was zelfs te kort om te kunnen bevatten wat zich afgespeeld had op die locaties. Een aanrader en plek die je ooit in je leven bezocht moet hebben.

2015-07-12 11.02.56

Op de doorreis naar Krakow zouden we ook nog Demosdispuut Dysis op hun lustrumreis en het College Schranz van DSB tegen zouden komen.