Uitstormen Vincent

Vandaag hebben we afscheid genomen van Vincent al lid van Adregé, hij is nu officieel Reges der Demosdispuut Adregé. Maar deze dag is niet zomaar voorbij gegaan!

Hoewel we het natuurlijk al een tijdje wisten,  kwam afgelopen 15 januari dan toch de brief. Hij noemde het: Wijziging Status. Na het lezen van het van-de-hak-op-de-tak-verhaal, zijn Maayo en Sanderijn aan de slag gegaan om een leuke dag vol activiteiten samen te stellen. Rond het middaguur verzamelden we met een grote afvaardiging in de huidige stad van Vincent: Breda.

De eerste activiteit was een uurtje kanoën in de wateren van Breda. Met de aanvullende feitjes van Sanderijn over Breda ging alles redelijk voorspoedig. En met wat hulp op het einde van een vrijgezellenfeestje op een motorboot waren we prima op tijd terug. Natuurlijk, 2 meter van de kade, moest er nog een van de drie boten omslaan.

11667433_906483396072044_6880552741264239414_n

Na een pilsje te hebben genuttigd op een binnenpleintje, was de tweede activiteit een typische Vincent-activiteit: poolen. Velen van ons hebben natuurlijk wel ervaring opgedaan met poolen met Vincent, maar Vincent was niet de beroerdste om wat tips&tricks te geven aan de wat onervarenen onder ons.

Het avondgedeelte begon met een luxe barbecue in te tuin van Joyce. Maar dan kwam het onvermijdelijke toch steeds dichterbij: het officiële afscheid. In Bijzondere Overlegé A6 is hij uitge-A’t, heel poëtisch met het ondergaan van de zon. Als herinnering kreeg hij nog wat cadeautjes mee, waaronder een fotolijst met foto’s en persoonlijke berichtjes en als mede-uitvinder van de Red-out: een glas met recept ingegraveerd.

Vincent, namens alle Stormen en Reges van Adregé: het was een grote eer en een waar genoegen om samen Storm met je te zijn geweest.

P.S. De na-borrel heeft nog tot vroeg in de volgende ochtend geduurd 😉