NED-Ouders

Mijn allereerste ned, omg zo spannend, zo bijzonder. Nee mijn eigen ned heb ik niet bij kunnen zijn, dus het was wel een beetje spannend hoe het nu precies zou zijn. Daarnaast het begeleiden van een groepje was ook iets nieuws. Snel was al duidelijk dat reijn mijn echtgenoot voor 3 dagen zou worden. S ochtends vroeg nog snel onze gadgets fixen, voordat de eerste aan zouden komen. Met onze super fancy tijger- en hondzaklamp en de vele toeters gingen we snel naar het station, door naar demos en daar kregen we onze kindjes. Alleen maar mannen, god als me dat later ook te wachten staat…

Maar wat waren ze lief. In het begin moest het allemaal nog wat op gang komen en waren ze vrij stil, maar na alle energie die reijn en ik er in stopte ontstond al snel een goede sfeer. Dansjes doen op de feestjes, actief mee doen aan de activiteiten(lees buiten in de zon zitten en bier drinken), al hebben we zeeeer goed mee gedaan aan het steppen aber naturlich!

En zeker niet te vergeten de cantus op vrijdag! Wat blijft dat een mooi evenement. Volgens mij zullen mijn kiddies, Reijn en ik niet snel het beeld van mij dansend onder de tafel met een gieter vergeten. Erg goed moment was dat. Iedereen gaat staan op de banken, tilt de tafel op, ik te laat, omdat ik zo nodig bier wilde hebben, ja dan maar onder de tafel dansen, lang leve klein genoeg zijn om dat te kunnen.

Naast dat Reijn en ik druk bezig zijn geweest met onze kiddies, hebben we veel stiefouders gehad. Iedereen van Adrege heeft wel even meegeholpen. Erg leuk om te zien hoe je met zo’n groep met zn alle afwisseld en allemaal leuk en gezellig bezig bent met de kiddies. Het waren een goede 3 dagen, goede feestjes, goede activiteiten, leuke kinderen.