Mamadregé dag!

3 februari was het tijd voor de allereerste versie van Adregé mamadag. Met maar liefst 15 moeders hebben we een leuk dag programma gevolgd en laten zien wat Adregé is. Voor de meeste moeders begon de dag met een lekkere lunch met hun zoon of dochter. Hierna was het tijd om alle moeders bij elkaar te verzamelen bij De Keizer! Voorzien van een lekker kopje koffie of thee werden door Reijn en Joost een rondleiding gegeven door de nieuwe sociëteit. Uiteraard om verwarring te voorkomen kreeg iedereen een naam kaartje en kwamen sommige moeders erachter dat ze dezelfde naam deelde. Dit zorgde uiteraard voor de vele leuke verwarringen.

Na een groepsfoto op de trap van het parkeerterrein (want daar paste we tenminste wel met 30 man op de foto) vertrokken we naar Barney’s waar we in de afgehuurde achterruimte een competitieve activiteit tegemoet gingen, namelijke en Pubquiz!! Al gauw werden teams gevormd en stond er een lekkere fles champagne op het spel om te winnen. Vele leuke verschillende rondes kwamen aan bod, waarin zeker de moeders wisten uit te blinken. Met name de muziekronde werd fanatiek gespeeld en wist iedereen lekker met de muziek mee te zingen.

Nadat groep 1 (Luuk, Twan en Dennis) er met de fles champagne vandoor ging, vertrokken we naar Beaufort, waar al een lekker stoofpotje voor het avondeten stond te sudderen. In de gereserveerde ruimte van de flat werd een mooi zaaltje omgebouwd naar een diner ruimte. Vanuit Beaufort werden kerstlampjes, kaarsjes, kleedjes en muziek gehaald om hier de gepaste diner sfeer neer te zetten. Met een lekker en gezond diner werden de maagjes rond gegeten en werd er lekker gerouleerd met de tafel indeling. Veel gezelligheid, veel gepraat en na nog even een korte dansperiode was het ook weer tijd voor de moeders om langzaam naar huis te vertrekken.

Al met al was het enorm leuk om veel moeder gesproken te hebben en te laten zien wat voor groep Adregé is. Uiteraard kon de dag niet afgesloten worden met een leuk aandenken van deze dag. Elke moeder ging daarom naar huis met een ingelijste groepsfoto.