Papadregé dag!

Na een succesvolle mama en broertjes/zusjesdag was het ook tijd om onze vaders lekker in het zonnetje te zetten en kennis te laten maken met ons prachtige dispuut! Tevens de test of zij ons kunnen bijblijven bij de activiteiten en of er vader-zo-zoon vergelijkingen zijn!

26 mei was het zover om de vaders te ontvangen in onze lichtstad Eindhoven! Om ervoor te zorgen dat de vaders zich niet teveel hoefde in te spannen hadden we wat relaxde activiteiten op het programma. Als eerst ontvingen we de vaders in ons dispuutshuis Beaufort waar de vader van Luuk een mooi cadeautje had meegenomen. Bij Luuk thuis was het ter horen gevallen dat Demos statafels tekort kwam en toen heeft de moeder van Luuk haar creatieve geest losgelaten en een prachtige Adregé statafel gemaakt! Iedereen was trots verrast en we zijn er enorm blij mee!

Na een bakkie koffie gingen we naar de overkant naar de startende Veem-brouwerij waar we een speciaalbier proeverij kregen. Hier zaten we lekker door elkaar en onder het genot van wat speciaalbieren werden wat leuke verhalen naar boven gehaald. Tevens kregen we bij elk bier het achtergrond verhaal en zo hebben we zeker wat unieke streekpilzen mogen beproeven.

Bij lekker bier kan geen eten ontbreken! Dus we vertrokken na de proeverij terug naar de andere kant van de straat, waar we in de onderruimte van de dispuutsflat een uitgebreide mannen bbq hadden voorbereid. Wederom wisten wat vaders zich zeker raad met pils een lekker stukje vlees, dus al gauw stonden een paar vaders achter de grill plaat en werden er potjes vaders tegen kinderen beer-pong gespeeld. Verbazingwekkend wisten de vaders sommige potjes goed te winnen, of we lieten ze winnen dat is nog steeds een mysterie.

Langzaam doofde de leuke dag uit en verlieten sommige vaders ons gezelschap, maar de echte die hards bleven uiteraard nog even napilzen in het dispuutshuis. Zo heeft de vader van Emma nog goed wat drankspellen staan mee spelen in de laten uurtjes. Iedereen heeft lekker genoten en goed om te zien dat onze vaders het studentschap nog niet verleerd zijn!