Langs bij College Spetter

Nadat we afgelopen weken weer hebben kunnen genieten van ‘normale’ borrels in onze sociëteit De Keizer, begon het te gaan kriebelen om weer op bezoek te gaan bij onze federatiegenoten. Maar als je voor het eerst in lange tijd weer langs een bevriende vereniging kan, waar ga je dan heen? Ons oog viel op onze technische vrienden uit Delft. Amy woont al een tijdje in Delft voor haar studie en reist elke week op en neer om bij ons te komen borrelen in de Lichtstad, daarom was het hoog tijd om nu een keertje dicht bij haar huis te gaan borrelen.

Dus zijn we afgelopen maandag vertrokken met een afgetankt busje vol benzine, bier, en enthousiaste Stormen richting Delft. Aangekomen bij DSB zijn we ontvangen door College Spetter, op een goeie borrel kan namelijk een gezellige borrelpartner niet missen. Na een goeie bodem spaghetti hebben we elkaar beter leren kennen onder het genot van een goed aantal meters bier. Het was een avond vol bar-plezier, pitchers Peachtree-jus, Redout en natuurlijk Simon & Garfunkel. Een top avond dus!!

Met deze mooie avond op zak zijn we terug gereisd in onze karaokebus. We kijken terug op een gezellige avond en hopelijk het begin van nog vele mooie borrels met College Spetter!