Zomervakantie 2022

Na het grote succes van de zomervakantie van 2021 was de verwachting voor de zomervakantie van 2022 hoog. Met een week gevuld met activiteiten, feesten, onzin en ontspanning was ook deze vakantie een succes!

Met een spannende wedstrijd zijn we maandagmiddag vertrokken vanuit Eindhoven op weg naar een onbekende bestemming. Door het oplossen van puzzels op verschillende plekken door Nederland bereikten we aan het eind van de middag het mooie Vasse.

Nadat we allemaal aan waren gekomen, stonden er opeens twee Mystery Guests voor onze neus.

Jannie en André, van Heel Holland Bakt, waren helemaal naar Twente afgereisd om onze bak skills te testen. Zij hadden voor ons een technische opdracht klaar staan, waar we flink voor aan de slag moesten. Jannie en André hebben helaas niet de tijd gehad om rustig toe te kijken, want we hebben deze legendes uitgedaagd voor een goed potje Flunkyball.

Hoewel de week vol zat met geplande activiteiten konden we het niet weerstaan om op dinsdagochtend spontaan nog een ronde te gaan mountainbiken.

Er bleek een hele mooie MTB-route rond ons dorp te liggen. Dus voor de kater was geen tijd, want we moesten vroeg op pad. Nadat we de nodige stunts en brokken hadden gemaakt zijn we weer terug gegaan naar het dorp om ons welverdiende ijsje op te eten.

Na een ochtend vol actie, kozen we ’s middags voor een avontuurlijke activiteit door vlotten te gaan bouwen. Ondanks dat onze vlotten stevig in het water lagen zijn we niet droog gebleven. Er is flink geplunderd en we eindigden allemaal in het water. Maar met het mooie weer was dat geen probleem!

Na deze drukke dag eindigde de avond met een bijzonder fustje gemaakt door Thomas en Joost. Zij hadden speciaal voor deze avond een bier voor ons gebrouwen. Dit eigen gebrouwen donkere bier heeft een jaar lang op een vat gerijpt. Deze limited-edition is erg goed gelukt en het fust is bijna opgegaan. Ben je benieuwd? Wellicht kun je Thomas en Joost nog lief aankijken voor een glaasje. Zolang de voorraad strekt!!

Na de mooie dinsdag, was woensdag een lekkere chill dag. We hebben het Kanjer spel gevonden! Dit pareltje lag verstoft verstopt tussen de spellenkast en wij snappen nog steeds niet waarom. Dit is namelijk het BESTE spel ooit!

Op donderdag waren we nog niet klaar met spelletjes spelen, dus zijn we naar een Escape Room gegaan. Dit was niet een normale Escape Room, want we konden tegen elkaar spelen in 2 identieke ruimtes.

De spannende strijd eindigde in een potje Tai Chi!

De volgende dag zijn we naar het Nederlandse Venetië gegaan, om door de prachtige grachten van Almelo te gaan kanoën. In de avond hebben we allerlei mini games gespeeld in duo’s. Onze samenwerking werdt extra op de proef gesteld, want alle deze spellen moesten we doen terwijl we aan elkaar vast waren getapet.

Op zaterdag zijn we twee keer over de grens gegaan om extra avontuur op te zoeken. De eerste keer dat we naar Duitsland gingen zijn we naar Bad Bentheim geweest om te abseilen en te tokkelen in een oude steengroeve. 

Hoewel deze ochtend al erg spannend was, is dit niets vergeleken met wat we ’s avonds hebben meegemaakt. We zijn Duitsland ingereden om bij een van de grootste clubs in Europa goed te gaan feesten. Hier waren we niet de enige Eindhovenaren die de club op zijn kop kwamen zetten, want naast Adregé was ook La Fuenta afgereisd naar Duitsland om een mooi feestje neer te zetten. 

Dit was een mooie afsluiting van een hele gezellige week.

Bedankt Lisa, Dobbel, Rebecca en Led voor het organiseren, we hebben ervan genoten!