Najaarsweekendje 2023

10 tot en met 12 maart zijn we met alle Stormen op najaarsweekendje naar Essen geweest!

Het begon allemaal toen we op 10 maart met een ploeg vroeg en laat voor Atlas moesten verzamelen. Jan had weer eens, zoals we wel gewend zijn, een grote speurtocht opgezet, beide ploegen werden naar een kluisje geleid met verdere instructie. En een fles ice. 

 

Een goed begin van het weekendje!

In de Flixbus was de rode storm ook niet te houden, en de busreis raasde voorbij.

 

Aangekomen in Essen begon het voor de ochtendploeg met inchecken, waar Jan ons in de maling probeerde te nemen door onder Anneke’s naam het hotel te boeken, en een heuse tocht door de stad, van het Grugapark tot de oude bioscoop. Sommigen moesten hier nog even bijkomen van #STUK1 en de reis.

Toen de middagploeg aankwam hebben we gezellig met ze allen gegeten en de dag erop hebben we goed de stad verkent met een groot, door Jan georganiseerd,  sightseeing spel waar je punten behaalde door op de foto te gaan met de toeristische trekpleisters van Essen en ’s avonds hebben we 11/11 geïntroduceerd.

 

Op de terugweg kwam de big reveal, wie was Jan?!??… Tot iedereens shock: Lukas en Rebecca!

 

Dit duivelse duo heeft als PMC en CIC zijnde nog midden tijdens de intro voorbereidingen hun plannen gesmeed en uitgewerkt. Dit had niemand kunnen bedenken, wat een cover-story!

 

Wat wel zeker is, is dat iedereen volop genoten heeft en na een druk Q1 wel wat leuks kon gebruiken. Lukas en Rebecca bedankt!