Zwolle de gekste!

Jajaja we hebben weer een mooi weekendje achter de rug met het mooiste en roodste dispuut van Demos!
Dit keer in het zeer pitoreske Zwolle! De strijd barstte al los op het station van Zwolle. In teams van 2 moest iedereen naar de locatie zien te komen. Zonder telefoon en met 1 fiets per duo ging iedereen van start om maar als eerste aan te komen bij het huisje en zo de mooie prijs te bemachtigen: Slapen in het luxe huisje! Na veel verdwalen en fietstroubles kwam iedereen gelukkig aan bij de mooie Agnietenberg en wat beter om je weekendje mee te beginnen dan een spelletje, lekker drankje. Pas in de vroege uurtjes sliep iedereen.

DSC_3838

Zaterdag ochtend Zwolle verkend, geposeerd voor een foto op een kanon en touwtje gesprongen! Waarom niet?

DSC_3849

Om toch nog even onze strijdlustige kant weer naar boven te halen spendeerde we onze middag met de altijd leuke activiteit paintballen! Joey in een schitterend kippenpak en de rest mooi gecamoufleerd tijgerde we door de modder en het zand om te laten zien dat jij de beste was! Winnaar? Onbekend…
DSC_3907
’s avond lekker uitgebreid gegeten en een paar pilsjes en veel red-out ba  as gemaakt! Na een mooie nachtelijke wandeling hebben Maayo en Dennis het nachtleven van Zwolle nog onveilig en de McDonald’s rijker gemaakt.

Zondag lekker uitbrakken in het zwembad en weer terug met de trein richting Eindhoven. Het was weer een super chill, ontspannen en bovenal zeer gezellig weekendje! Adios Amigo’s!