Weekendje! In Monster

Daar gaan we dan. Het Demosbusje volgeladen vol met mensen die staan te stuiteren van enthousiasme om op weekendje te gaan! Gelukkig konden we even gaan relaxen in speciaalbierrestaurant “De Paas” in Den Haag. Het café waar menukaarten op de muur als decoratie dienen. Tevens kwamen we erachter dat onze camping LETTERLIJK een trap over is en je op een awesome strand staat, “sfeervol” verlicht door intens veel stadsverlichting in de verte. Bier drinken in de nacht aan zee is duidelijk een heel goed idee.

Speciaalbiercafé de Paas in Den Haag
Speciaalbiercafé de Paas in Den Haag

Zaterdag stond er op het programma om lekker uit te waaien op het strand. Iedereen had een vlieger op de paklijst staan en uiteindelijk waren er 2 aangekomen op locatie… 😉 Gelukkig hadden we ook een professional geregeld die wat grotere vliegers had meegebracht: powerkiten. Het was AWESOME. Persoonlijk dacht ik eerst, OMG, ga ik dit leuk vinden? Het ding stortte met een noodvaart op het zand neer, terwijl er vrolijk mensen over het strand liepen of hun hond uit lieten. Maar uiteindelijk kon iedereen er beter controle over houden en werden er natuurlijk kunstjes, loopings en extreem snelle bochten gemaakt. ’s Avonds lekker onbeperkt spareribs gegeten en toen nog de stad in met vuurwerk, kermis, oldschool muziekjes, engelse meisjes en daaaansjes.

Best behoorlijk briesje
Best behoorlijk briesje

Op zondag gingen we al cantussend met ’t busje richting de laatste activiteit. Competitie, spetters en veel actie, waren de kernwoorden hiervoor: kanopoloen. Hiervoor verwijs ik u graag naar de foto’s!

It's mine!!!
It’s mine!!!

 

Wauw, zelfs de korte versie is niet echt kort te noemen, het was zó AWESOME!!