Weekendje in Flevoland!

Afgelopen bevrijdingsweekend zijn we met z’n allen afgereisd naar Flevoland. Het begon al goed op het bevrijdings festival in Almere. Iedereen was al gauw in de festival stemming en het was super gezellig! Vooral het bandje “Daredevil” viel erg in smaak. Na het festival gingen we naar Joost z’n huis om daar te slapen op de boerderij. Daar was ook genoeg te doen; lekker trampoline springen of skelteren. Ook de grote windmolen in Joost z’n “achtertuin” was een populaire attractie.

weekendje1

Na voor velen een kort nachtje stonden we de ochtend daarna weer vroeg op om naar Harderwijk te gaan. Met het prachtige weer hebben we allen genoten van het centrum van dit leuke hanze stadje.

weekendje2

‘s Middags gingen weer verder op pad om quad te gaan rijden! Joey, Freek en Joost namelijk als echte snelheids duivels al snel de leiding maar de rest bleef niet lang achter. Voor bijna iedereen was het de eerste keer op een quad maar we hadden het snel onder de knie!

weekendje3

Zondag ochtend reisden we weer terug naar Eindhoven om mee te doen met het Iknoria beachvolley festival. Onder het genot van een drankje hebben we de hele middag gevolleybald, gezwommen en van het weer genoten bij het Iknoria beachvolleybal tournooi :). Al met al een super tof weekend!