Vijf Nieuwe Zuchtjes!!!

Vijf Vijf Vijf!!! De Vijfde generatie Zuchtjes!!

Na een spannend weekend hebben we met veel vreugde maar liefst 5 nieuwe Zuchtjes mogen ontvangen!! Joris, Amy, Timon, Mart en Yael hebben allemaal JA gezegd en gaan een mooie aspirant tijd tegemoet bij ons Dispuut!!

DSC_0193

Ons eerste zuchtje heet officieel Joris, maar prefereren we Klink! Deze goed gevatte jongen houdt wel van een goede grap en wij zijn met Adregé enorm blij dat hij onze humor komt versterken.

Als tweede hebben we dit jaar één leuke flevo dame als zuchtje, Amy oftewel Fleur! Dit zuchtje is zeer gedreven en betrokken binnen EJB-Oops en weet goed overweg te gaan met een pot chocolade pasta. :0

Zuchtje nummer drie is de alsmaar vrolijke Timon! Hij is altijd in voor een goede borrel en houdt van spelletjes. We zijn benieuwd hoe Timon komende tijd ons gaat versterken en voorzien van leuke avonden.

Ons vierde zuchtje heet Mart en zet altijd zijn beste beentje voor. Hij kan zeker goed dansen, dat heeft hij bewezen tijdens de Just Dance Battle! Hiernaast is Mart niet uit het veld te slaan, hij heeft namelijk de zwarte band. We zijn daarom zeker van overtuigd dat Mart ons gaat voorzien van leuke moves!

Tot slot ons McZuchtje, Yael! Nadat hij eindelijk bereik had gevonden in de diepe kelders van McDonalds, wist hij ons te verblijden met het goede nieuws, hij zegt JA!! Yael kan als geen ander de situatie uniek omschrijven. We zijn erg blij met deze punchline man!!