Vakantie in de Ardennen!

We zijn dit jaar weer op reis geweest! Deze keer was de bestemming Berismeril in de Ardennen. Ondanks de (redelijk) korte rit naar de bestemming was alles meteen al anders dan dat we gewend zijn van ons landje. Mooie heuvels, kabbelende beekjes en Franse Walloniërs. We hebben de eerste dag meteen even de buurt verkend en zijn naar het pittoreske La Roche gegaan. Voor een provincie hoofdstad wel wat klein maar het was geen onaardig stadje!

Verder hebben we ook goed ons best gedaan om er een actieve vakantie van te maken! Hardloop tochten door de bergen, steile hellingen op en af mountainbiken of flink wat kilometers maken in een kano op een nabijgelegen stuwmeer. We hebben niet veel stil gezeten 🙂

Naast onze actieve uitstapjes hebben we thuis ons ook prima vermaakt. Mega veel spelletjes spelen, tot in de late uurtjes borrelen en de jacht openen op wat vliegen. Het bourgondisch genieten met lekkere BBQ’s en ander eten vaak in combinatie met heerlijke belgische speciaalbiertjes. Het was een top vakantie!