Najaarsweekendje in U!

Het was weer zo ver! De Stormen kwamen vrijdag bijeen wachtend met smart op het eerste bericht van de geheime orgi. Nadat we allen bij Beaufort verzameld hadden kwam het eerste bericht, we ging naar Utrecht! Met drie auto’s Stormde we naar Uuuuuu waar we al snel begroet werden door STAU. Maar later ook door onze super leuke locatie! Het was een groot scouting gebouw met veel grote ruimtes! Iets waar we goed in konden spoelbakken racen en true american spelen!

Na het eten gingen we naar het DSB zwembad feest! DIT HAD NIEMAND VERWACHT 😮 😮 😮 Tijdens de heenreis werd er een bus cantus ingezet, zoals alleen Adregé dat kan. Maar de rit was pas echt compleet toen Luuk nog even iemand van de weg reed. Even schrikken maar niets aan de hand! Bij het zwembad moesten we nog wel even binnen zien te komen maar het was het waard! Het was een super gaaf feest vol pils en grote watermeloenen! (no pun intended) Lekker borrelen in het zwembad of glijbaan, super gaaf! Na het feest doken we nog even verder, maar dan in de spoelbak! De spoelbakken race was aan en de borrel ook nog tot laat!

Zaterdag ochtend was het tijd voor iets actiefs! We gingen op pad om in Utrecht te gaan schaatsen! Na even inkomen gleden er al gauw 17 Stormen over het ijs. Sommige soepeler dan anderen maar iedereen was even enthausiast! (tot op zekere hoogte 😉 ) Toen we waren uitgeschaatst gingen we terug naar onze locatie voor een borreltje. Helaas waren de scouting groepen nog bezig en die keken een beetje raar op toen we “aan de alcohol” zaten… Maar toen zijn we maar ergens anders naar toe gegaan! De eerste beste locale kroeg was prima voor ons en dat bleek een super gezellige middag te worden! Met zn allen aan de bar in een bruin café, super leuk!

Na zaterdag nog even flink geborreld te hebben gingen we terug naar Eindhoven in de vroege ochtend. (12 uur) Daar hadden we namelijk nog een activiteit! Jullie kennen vast t concept van bierproeverij of wijn proeven, maar dat tilde wij naar een nieuw niveau! Wij ging namelijk voor iets sterkers: sterk. Nadat we dat gelukkig allemaal overleefd hadden was het tijd om nog gezellig samen te eten en na te borrelen in Beaufort. Het was een fantastisch weekend vol leuke gebeurtenissen! Aan het eind werd het duidelijk wie de orgi was: Mart en Timon! Zij hadden met een whatsappbot ons voorzien van alle nodige informatie. En wij maar denken dat het Emma was! Tot het volgende weekendje! 😀