Najaarsweekendje aan De Grens!!

Jaja het was weer tijd voor een mysterieus najaarsweekendje!! Met maar liefst 21 man sterk vertrokken we vrijdagmiddag richting het plaatsje Reuver gelegen aan de Duitsegrens. Hier waar Camping natuurplezier ons verwelkomde, nadat ze schrokken dat we een studentengroep waren. Het begon al goed, met veel koelkastruimte voor natuurlijk de drank en iedereen die al begon aan de spelletjes. Toen werd de volgende brief geopend en bleek dat de mysterieuze orgi gezorgd had dat er specifieke boodschappen waren gedaan door stormen en dat andere stormen hiervan een diner gang in elkaar moesten flanzen. Een zo ware masterchef opdracht! Zeker als je ontdekt dat overal opeens smirnoff ice flesjes verstopt zijn :O, en toen stond opeens iedereen de ice challenge te houden :D.

  

De apartste combinaties werden gemaakt en er was foodies voor iedereen! Hoewel de bodem pas laat gelegd was bleken bepaalde stormen al goed op gang te zijn met de borrel. Sommige stormen gingen door met spelletjes, waar andere op pad gingen naar een tocht over de grens. In dit heldhaftige avontuur kon natuurlijk de nodige drank en versnaperingen niet ontbreken, maar voordat de grens overgestoken kon worden diende er een bezoek gebracht te worden aan het enige gelegen café ‘De Grens’! De barman was positief verrast om zo in de middle of nowhere toch nog klanten te ontvangen en zo geschiedde het. Uiteraard was dit niet de bar bij demos en werd de laatste ronde al gauw aangekondigd, dus de toch ging verder. Dit maal het bos in, maar na veel rondjes lopen bleek dat we de grens waren overgestoken, maar we wilde verder. En toen opeens uit het niets verscheen het magische gebeuren en onderkomen dat midden in het bos te vinden was, namelijk ‘The Love shack’.

De volgende ochtend kon iedereen heerlijk uitslapen en bleek de ene het zwaarder te hebben dan de ander. Zo ontwaakte Camiel met veel verbazing uit zijn ‘Jungle’ en was iemand anders aan het icen. De orgi had ons gelukkig geïnformeerd dat na de lunch we een persoon konden ontvangen waar onze volgende activiteit aan gelinkt was. Hoewel sommige wat brakjes waren fleurde iedereen toch enorm op, want we gingen een LACH Workshop houden!! Nee nee dit is niet iets voor zweverige types, werd ons uitgelegd, maar algauw werd duidelijk dat zelfs de workshopgever niet gewend was aan mensen die zo goed meededen als wij. Want wij lagen allemaal automatisch in een deuk en zij kreeg er zelf opeens de slappe lach van!! Na veel goede lach yoga technieken hebben we hoe dan ook geleerd dat als iemand iets goeds doet iedereen dan zegt: “HEEL GOED, HEEL GOED, JEEEEEY”. Ofja dat is wat de meeste van ons is bijgebleven.

   

Hierna vervolgende onze tocht wederom naar een bos, waarin we de grote hoogtes opzochten. We gingen survivallen. Hoewel vele van ons dit al ooit eerder hadden gedaan, verbaasde we ons enorm aan de zelfstandigheid die we kregen en de vele routes die afgelegd konden worden! Zelfstandig bundgeejumpen of door een auto heen klimmen was toch iets aparts. Uiteindelijk kwamen de echte Tokkel Tokkies bij ons naar boven en zag men alleen maar Rood in de bomen.

   

Na veel verzuurde armen, afgelegde obstakels en wilde haren gingen we weer opweg naar het huisje. Maar eerst moest Thomas natuurlijke en donut maken met het busje op het parkeer terrein :D. HEEL GOED, HEEL GOED, JEEEEEY! De avond werd vervolgt met veel leuke spelletjes, borrels en het chillen in de lokale speeltuin van Reuver. Uiteraard moesten de stormen die de vorige avond de love shack hadden gemist deze nog even bezoeken, dus zij gingen de bos tocht aan. Andere stormen hadden meer zin in uiteraard awesome PIZZA’s en weer een andere storm had opeens zin om gepofte kastanjes te maken. Voor ieder wat wils! En uit het niets was Yael jarig!!! En hadden we een prachtig cadeau voorbereid, namelijk een prachtig, wait for it… Fles smirnoff ice!!! 😀

Wederom ontwaakte iedereen gelukkig in hetzelfde huisje en was de orgi nog steeds onbekend! Na wat ontbijt moesten we op tijd wat spullen inpakken. Wederom had de ene storm een kortere avond gehad dan de ander, maar werd onder het genot van het nummertje Love Shack toch goed terug gekeken op de avond. Op de terugreis naar Eindhoven kon natuurlijk het simplistische spelletje 21’gen niet missen! “There was only ONE bar!”.

In Eindhoven aangekomen was er een spelshow voorbereid in een bovenruimte “At The Movies” namelijk Lingo. Uiteindelijk had groep 1 een fles champagne gewonnen, maar bleek dus dat er in elke brief een hint zat naar de orgi!!!! Als je alle eerste letters van de brieven bij elkaar legde kreeg je EVIE & AMY, OMGOMG orgi was opeens bekend!!

Hierna gingen we met z’n allen dineren, naborrelen en napraten over het leuke weekendje met degene die konden in Beaufort!! Het was me weer een chaotisch avontuur! Evie en Amy bedankt!!

Er is maar één ding dat ik met zekerheid kan zeggen over dit onvergetelijke weekendje: THERE WAS ONLY ONE BAR! DE GRENS!!