Najaarsweekendje 2015 in Hellevoetsluis!

IMG-20151108-WA0007

Afgelopen weekend zijn we weer met z’n allen op weekendje geweest! Na meerdere mailtjes van Jan de Brandweerman (de geheime organisatie van het weekend) te hebben gehad, bracht een pakket met 5 brieven ons op vrijdag naar Hellevoetsluis. Daar was een groot en luxe huisje voor ons geregeld met sauna’s en bubbelbaden.

Na een wat korte nacht brachten de brieven ons op zaterdagmiddag naar de Highland Games in Brielle. Hier werden we in twee teams gesplitst om de strijd met elkaar aan te gaan. De mannen twijfelden geen seconde toen de Schotse kilts werden aangereikt voor het omkleden, met het charmante bewijs op de foto. De competitie bestond uit meerdere delen, zoals paalhangen, paalwerpen, bandenwerpen, boomstamzagen en touwtrekken. De winnaar van de middag was team Rood (natuurlijk 😉 ).

IMG-20151109-WA0008

Na het avondeten doken de vrouwen in een complete meisjes-modus met jurkjes en make-up, want een Rollerskate-disco stond op het programma voor de avond! De instructies brachten ons naar Skate Fever in Capelle aan de Ijssel. In een grote hal werd enthousiast geskate, afgewisseld met natuurlijk wat verschillende valpartijen.

IMG-20151109-WA0019

Op zondag vertrokken we rond het middaguur naar Duinrell, waar we een paar uurtjes in het Tikibad konden gaan zwemmen. Zo competitief als we zijn werd elke dubbele glijbaan wel een wedstrijd, zoals bij de Flits & Blitz en in de dubbele banden. Voor de echte waaghalzen waren er ook de Tyfoon en Cycloon en tussendoor konden we chillen in de Lazy River en natuurlijk het bubelbad.

Na een lange terugweg vanuit Den Haag hebben we het weekend afgesloten met Chinees aan de bar bij Demos. Het was weer een topweekend!