Adregé Kerstdiner

Yes yes 4 januari was het weer zover voor het jaarlijkse kerstdiner van Adregé. Een echte primeur gezien dit het eerste kerstdiner in Beaufort ons mooie onderkomen was. Iedereen had zich lekker uitgedost en al het eten was super lekker bereid! Zelfs alle Reges waren aanwezig!! Whoop Whoop!

Zo begonnen we met een overheerlijke carpaccio en een met liefde bereid pastinaaksoep als tussengerecht. Na een paar flesjes (uiteraard) “Rode” wijn uitgeschonken te hebben konden ook het vishoofd en vleeshoofdgerecht geserveerd worden. Aparte combinaties werden gecreëerd en zo heeft Timon zijn kookteam weten te overtuigen dat een flinke borrel schrobblaar in het stoofvlees vast wel lekker zal zijn en dat was absoluut niet gelogen!! Hmmmhmmm

Uiteraard moest het kerstdiner worden afgesloten met een goeie naborrel en zijn we nog de stad in gegaan. Hier waar het rad van fortuin zich kenbaar maakte aan Twan en Yael. Wonder bij wonder werd er zowaar heel wat fortuin in de vorm van drank gewonnen, wat een feest!!

Hoe dan ook het was weer een gezellig avontuur. Hoewel ons kerstdiner pas in Januari plaatsvond blijft het motto tochwel: “Beter een late kerst, dan geen kerst!”