3e generatie zuchten

Jaja het is weer zover, we gaan weer de uitdaging aan om lieve eerstejaars op te voeden tot Stormen. Dit jaar hebben we welgeteld 4 zuchten! Hier een kleine introductie:

Allereerst is daar Evie. Deze vrolijke, lekker gekke jonge dame lijkt misschien heel stil, rustig en lief, maar zo gauw je haar leert kennen kletst ze je de oren van de kop en pest ze je maar al te graag. De grote vraag is nu of haar mond ook groot genoeg is om Reijn te verslaan in een Chubby Bunny gevecht.

Als 2e is onze Camiel. Muziekliefhebber in hart en nieren, maar vooral bij discomuziek is hij niet meer te houden. Deze jongen staat altijd voor iedereen klaar of het nu gaat om een praatje, een knuffel, een dansje of echte bossche gezelligheid, Camiel is er!

Dan zijn we aangekomen bij Nynke. Met een brede lach en haar armen wijd zal ze je altijd ontvangen met een goede knuffel. Aangezien onze eerste ID’er inmiddels is afgestudeerd, zijn wij erg blij dat Nynke dit mooi weer aanvult, dan kunnen we nog lang blijven genieten van hippe schoenen en broeken met intense patroontjes.

en last but not least Twan de man. Deze rasechte Limburger leert ons van alles over het dialect, de liedjes, de tradities noem het maar op. Dit in combinatie met zijn constante stroom van gevatte opmerkingen en mopjes is het altijd feest met deze jongen.

Dames en heren, gefeliciteerd met jullie aspirantschap! Wij hebben er heel veel zin in om deze zuchten alles te leren en hopen dat ze uiteindelijk krachtig genoeg zullen waaien om zich straks als echte Stormen bij ons te voegen.

DSC_6092